EUR: 363,57 Ft
CHF: 344,28 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

PR

Bomba árakkal hívogat a Tópark

A 2007/2008-ban kirobbant világválság hatását a teljes gazdaság megsínylette, az ingatlanpiac sem volt kivétel. A talpra álláshoz egy évtizednek kellett eltelnie, az ingatlanárak tavaly és idén érték el a krach előtti szintet. Ez persze rossz hír azoknak, akik most vásárolnának új otthont, a Tópark „BE MY CITY” projekt viszont erre a helyzetre is tud megoldást.

Igen, jól olvassák: a fővárostól egy buszmegállónyira, Törökbálint és Biatorbágy határán épülő új városrészben 430 ezer forintos négyzetméteráron is lehet lakást vásárolni az ingatlanfejlesztés újonnan induló ütemében. Az ajánlat azért is bomba jó, mert a hasonló fejlesztések ennél jóval magasabb árakat lőttek be és jellemzően 600 ezer forintos küszöbtől kínálják az új lakások négyzetméterét. A Tópark lakóingatlanjai nemcsak a pénztárcáknak, hanem az életérzést keresőknek is kecsegtető lehetőség, hiszen zöld környezetben és városnegyedi hangulatban, minőségi körülményeket biztosít az új lakók számára.


Csendes Balázs, a Tópark „BE MY CITY” üzletfejlesztési vezetője a Lokál érdeklődésére elmondta, hogy az általuk kialakított ingatlanok ideális választási lehetőségeket kínálnak azoknak, akik a főváros budai vagy újbudai részén nem találtak megfizethető árakat. – Olyan területen építkezünk, amelynek ötvenméteres szomszédságában van a Törökbálinti-tó, a Tópark projekt lakásainak jelentős része pedig éppen a víztükörre néz. Ráadásul a tó kiváló sportolási lehetőségeket kínál, főleg most, hogy a tavasz is beköszönteni látszik – fogalmazott. A négyzetméterárak meghatározása kapcsán jelezte, hogy a Tópark fejlesztői tisztában vannak azzal, hogy az ingatlanárak az utóbbi időszakban jócskán megugrottak – bár még így is csak a 2007/2008-as válság előtti szintet érték el –, mindez pedig nehezített pályát jelent a lakásvásárlóknak. – Ezért is próbáltunk olyan árat belőni, ami vonzó az új otthont keresőknek – mutatott rá.

A Tópark projekttel kapcsolatban tehát érdemes „képben lenni”, röviden össze is foglaljuk, melyek a főbb jellemzői a beruházásnak. A fejlesztés egy 20 hektáros területen zajlik, ahol 350 darab – 30 és 150 négyzetméter közötti, magas minőségi szintű – lakást alakítanak ki, amelyek mintegy ezer embernek szolgálnak majd otthonául. Ezek nagy részéhez terasz is tartozik és a terv szerint akár már ősztől beköltözhetőek.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ajándékozás extra figyelemmel 

    Ajándékozás extra figyelemmel 

    Közösen indított jótékonysági akciót Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Máltai Szeretetszolgálattal. December 22-ig gyűjtik a nehezebb anyagi körülmények között élő gyerekek számára összeállított cipősdobozokat.

  • Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    2019-ben a TV2 Csoport mindhárom célcsoporton vezet az RTL Magyarországgal szemben, így a legnézettebb csatornaportfólió a január 1-től december 11-ig tartó időszakban. Ha a megnyert napok számát vizsgáljuk a TV2 Csoport idén 346 napból 222-t nyert meg az RTL Magyarország 124 napjával szemben.