EUR: 323,19 Ft
CHF: 287,82 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Börtönbüntetésre ítélték Cicciolinát

Börtönbüntetésre ítélte egy olasz bíróság Cicciolinát, azaz Staller Ilonát.

Az expornósztárt biztosítási csalásban találták bűnösnek, amiért egy évre börtönbe küldenék a most 65 éves szőkeséget. A vád szerint Cicciolina egy állítólagos kutyaharapással próbált jogtalanul kicsikarni pénzt egy biztosítótól, ehhez még orvosi igazolást is szerzett.

Az Olaszországban élő nőre azért kezdtek gyanakodni a társaságnál, mert szinte semmire nem emlékezett az eb támadásával kapcsolatban.

Cicciolina a közösségi oldalán hangoztatta ártatlanságát az ítélethirdetés után, ügyvédjével pedig fellebbezést nyújtanak be

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.