2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Botka le akarja bontani a kerítést

Hatalomra kerülése után lebontaná a szerb–magyar határon létesített technikai határzárat Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, aki erről a Reuters hírügynökségnek adott interjúban beszélt. Botka szerint erre azonnal sor kerülhetne, amint helyreáll az európai határőrizeti rendszer és normalizálódik a helyzet a Közel-Keleten.

A Reuters cikke szerint a szocialisták egy még inkább balos programmal igyekeznek kiszélesíteni szavazóbázisukat, oly módon, hogy igyekeznek elhatárolódni valamint szavazókat elszipkázni az egyre inkább középre tolódó másik ellenzéki párttól, a Jobbiktól. Ugyanakkor Botka szerint csak akkor lehet Orbán Viktorral szemben is esélyes ellenfelet állítani a 2018-as választásokra, ha csak egyetlen, mindenki által támogatott baloldali ellenzéki jelölt indul a miniszterelnökkel szemben.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.