2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Extra

Brad Pitt sokkoló fotói és a megdöbbentő interjú!

Brad Pitt legújabb GQ címlapfotója az egész világot megdöbbentette. Ugyanígy a magazinnak adott interjú is, amiben kizárólag magát hibáztatja tönkrement házasságáért.

A világ legszexibb pasijának kikiáltott Brad Pitt ma már csak árnyéka önmagának, beesett az arca és döbbenetesen lefogyott. Az egyik amerikai férfimagazin, a GQ Style 2017-es nyári kiadásának címlapján olyan sokatmondóan őszinte fotót közöltek róla, mint amennyire nyersen vallott magáról is, válása óta először. Mint azt a magazinnak elárulta, szinte az összes hír, ami a bulvárban korábban megjelent róla, igaz, hozzátette, hogy válásáért csupán önmagát hibáztathatja. – Sokszor rossz dolgokat mondok rossz időben. Próbáltam egyre jobb és jobb lenni, tényleg mindent megpróbáltam, de akkor is sokszor rossz dolgokhoz nyúltam – magyarázta a színész, arra utalva, hogy drogproblémái miatt sokszor nem volt jelen családja életében.


Fotó: twitter

– Már a harmadik pszichológusnál veszek részt terápián, érzem, végre ő segít. Korábban elfogyasztottam már kettőt, de most találtam meg a nekem valót – mondta Pitt, aki azt is elárulta, belerokkant válásába, úgy érzi, mintha életének egy darabját kellett volna eltemetnie. – A válásomon olyan keresztülmenni, mintha meghalnék, és ezért csak magamat okolhatom. Minden nap úgy kelek fel, hogy (lélekben, a szerk.) tüzet gyújtok. Amikor aludni készülök is tüzet csiholok, csak mert egyszerűen ettől érzem otthon magam. Ettől érzem az életem, és erre sok idő volt rájönni – folytatta az önmarcangolást.

Fotó: twitter

Bár Brad cáfolja, hogy házassága a kapuzárási pánikra ment volna rá, drogproblémáit egy pillanatra sem tagadta. – Volt az életemnek olyan időszaka, amikor nem emlékszem olyan napra azóta, hogy kijöttem a főiskoláról, amikor nem ittam volna, vagy ne lettem volna beállva. Ennek ellenére, amikor családot alapítottam minden egyéb szerrel leálltam, kivéve az ivással. De még az elmúlt évben is túl sokat ittam és ez lett minden baj okozója – vallotta be a magazinnak.


Bard azt állítja, hogy a józanító pofon után, ami a válása és a családja elvesztése volt, észbe kapott és igyekszik az alkoholt áfonyalével helyettesíteni.

A lap szerint Pitt csupán egyetlenegyszer említette Angelina Jolie nevét, amikor arról mesélt, hogy apaként hogyan tud helytállni most, hogy már nem lakik egy fedél alatt gyermekeivel. – A gyerekek nagyon törékenyek és vigyázni kell rájuk. Fogni kell a kezüket és meg kell őket hallgatni, elmagyarázni nekik a dolgokat. Amikor pedig beleásom magam a munkába nem hallok és nem látok, nem tudtam velük lenni. Ebben is meg szeretnék javulni, több akarok lenni miattuk, ott szeretnék lenni nekik, de eddig tényleg nem voltam túl jó ebben.

Fotó: twitter

Angelina Jolie és Brad Pitt nagy nehezen meg tudtak végül egyezni a láthatást illetően, ám a színész úgy érezte, mintha a szívét tépték vonlna ki a tárgyalások közben.

– Ha szeretsz valakit elengeded, szoktát mondani. A helyzet az, hogy én csak most tudtam meg, hogy ez milyen érzés igazán. Szeretni önzés nélkül, semmit sem várni azért, amit adsz, ezekről eddig fogalmam sem volt. Egészen eddig. Most viszont már tudom milyen mindezt átélni. Leírhatatlanul fáj.

Angelina Jolie és Brad Pitt válásának híre tavaly nyár végén robbant ki. A válási papírokat a színésznő adta be, akkor kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak. Az első pletykák megcsalásról szóltak, később kiderült, hogy Jolie a gyerekek védelmében hozta meg ezt a döntést. A pár harca  néhány nappal később csúnyán eldurvult, még rendőrségi nyomozás is indult Brad ellen, akit gyerekbántalmazással gyanúsítottak, végül az ügyet bizonyítékok hiányában lezárták. Később kiderült, hogy Pitt csak pszichológus felügyelete mellett találkozhat a kicsikkel, amibe végül belement. Jolie már a válási procedúra elején a gyerekek teljes felügyeletét szerette volna megkapni, ami annyit tesz, hogy a színész ugyan láthatja a családját, mégsem hozhat olyan döntéseket, ami a gyerekek életére hatással lehet.

Decemberben úgy tűnt, hogy a pár elásta a csatabárdot, akkor már gond nélkül oldották meg az ünnepi láthatást, később januárban pedig fotók készültek arról, hogy nem csupán ügyvédjeiken keresztül, de személyesen is szót váltanak.

Angelina Jolie néhány hónappal ezelőtt egy televíziós interjúban mondott néhány mondatot válásáról. Itt kifejtette, hogy sajnálja, hogy a dolgok eddig fajultak, szerette volna csendben és békében megoldani a helyzetet, az ő esetükben erről azonban a média miatt szó sem lehetett. Hozzátette, élete legszebb éveit töltötte a színész mellett, de a gyerekek ép fejlődése érdekében muszáj volt a válás mellett döntenie.

Brad Pitt tavaly óta nem nyilatkozott, a GQ megdöbbentő interjújában beszélt először az eset óta, szavaiból azonban néhányan már most azt szűrik le, hogy életmódváltásával szeretne Angelináért és a családjáért harcolni. Hogy így van-e, és hogy visszakapja-e a világ az évtizedes álompárt, az azonban a jövő zenéje.

Itt még látszólag nagy volt a boldogság Fotó: Profimedia, Press Association

Kapcsolódó Cikkek