EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,29 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Salgótarján

Bűnmegelőzés az Idősek Akadémiáján

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési alosztályának munkatársa tartott prevenciós előadást, valamint beszélgetett a résztvevőkkel az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről.

A Nyugdíjasok Nógrád Megyei Képviselete szervezésében április 20-án délután a salgótarjáni Balassi Bálint Megyei Könyvtár előadótermében tartották meg az Idősek Akadémiája soron következő előadását „Biztonságban időskorban is” címmel.


police.hu

Medve Judit rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési alosztályának vezetője előadásában beszélt a házaló árusokról, az idegenek otthonainkba való beengedésének veszélyeiről, a telefonos csalásokról, valamint az időskorúakat – mint kiemelt kockázatú csoportot – veszélyeztető helyzetek kezelésének módszereiről. Az idősek sajátos élethelyzete, romló egészségi állapota, egyedülléte gyengíti védekezőképességüket, ami megkönnyítheti a bűnelkövetők dolgát, ezért a rendőrség szakembere hangsúlyozta, hogy sajnos bűncselekményt bárki ellen elkövethetnek, ezért mindenkinek fel kell készülnie értékeinek és személyének védelmére.

Medve Judit rendőr alezredes tartott prevenciós előadást időseknek police.hu

Kapcsolódó Cikkek