2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Célegyenesbe fordult a Virtuózok 3. évada

Pénteken, azaz május 26-án látható a zenei műsor döntője, amelyben korcsoportonként már csak 3-3 zenész versenyez a szakmai zsűri előtt.

A döntősök közül hárman továbbjutnak a június 2-i fináléba, ahol a közönség szavazza meg, ki lesz az abszolút győztes, 2017 Virtuózok fődíjasa. De ne szaladjunk ennyire előre, az e heti adás is sok-sok izgalmat tartogat. A tét nem kicsi, a 9 zenészből 3 – a Virtuózok és az ARMEL Operafesztival ajándékaként – a világ leghíresebb koncerttermeiben mutatkozhat be a klasszikus zenéért rajongó közönségnek.


/Fotó: MTI – Bruzák Noémi

A Virtuózokban nincsenek vesztesek, csak a közönség által tisztelt és szeretett zenészek. A Virtuózok -történetében először- lehetőséget biztosít arra, hogy a rajongók valaszthassanak maguknak kedvencet és versenyben tartsák akár a már kiesett tehetségeket is. Ehhez nem kell mást tenniük, mint az elődöntőkben fellépő 27 szeretett zenész közül kiválasztani 1 kedvencet, és a döntő adásideje alatt, május 26-án 19.30h-tól 21.45h-ig alapdíjas sms-ben vagy az internetről ingyenesen letölthető Virtuózok applikációval leadni rá a szavazatot.

A legtöbb voksot kapó zenész elnyeri aVirtuózok Nézői Különdíját, és vele együtt egy fellépési lehetőséget  Európa egyik nagyvárosában rendezett koncerten. A közönségkedvenc a díjat a fináléban ünnepélyes keretek között kapja meg a korcsoportgyőztesek és a fődíjas mellett. A Nézői Különdíjra nevezhető versenyzők neveit és produkcióikat megtalálják a www.virtuozok.hu weboldalon, valamint a Facebookon, a Virtuózok hivatalos oldalán.

Kapcsolódó Cikkek