2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Cliff Curtis is szerepet kapott az Avatar-folytatásokban

Cliff Curtis, Az utolsó léghajlító és az I.e. 10 000 sztárja is fontos szerepet kapott James Cameron Avatar című filmjének készülő folytatásaiban.

A maori származású új-zélandi tévé- és filmszínész, aki a népszerű Fear the Walking Dead című sorozatban is dolgozik 2015 óta, Zoe Saldana és Sam Worthington társaságában játszik az Avatar-folytatásokban – számolt be róla a The Hollywood Reporter.


A Die Hard 4.0 és Danny Boyle Napfény című filmjéből is ismerős Curtis törzsi vezetőt alakít majd a Pandora bolygón játszódó sci-fi fantáziafilmekben. Worthington és Saldana pedig az eredeti filmben játszott szerepeiket folytatják.

Cameron hosszú ideje készíti elő a folytatásokat, a forgatókönyvek megírásában Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver és Shane Salerno is segítségére voltak. A rendező négy, egyenként is kerek történetet elmesélő epizódot forgat, amelyek végül egy sagává állnak össze.

Az Avatar című 2009-ben bemutatott film világszerte 2,8 milliárd dolláros jegybevételt hozott a mozikban, s ezzel a világ legnagyobb bevételű filmjévé vált.

Kapcsolódó Cikkek