EUR: 322,79 Ft
CHF: 285,79 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Sport

Csaknem két év után nyert mérkőzést a magyar férfi röplabda-válogatott

Előző napi vereségét követően a magyar férfi röplabda-válogatott szombaton már legyőzte a hazaiak legjobbjait a svédországi túráján, így közel két év elteltével nyert ismét mérkőzést.

Eredmény:


Svédország-Magyarország 2-3 (22, -24, 24, -25, -11)

Ez volt a világbajnoki selejtezőre készülő nemzeti csapat új argentin szövetségi kapitányának, Juan Manuel Barrialnak a második találkozója a kispadon.

A Magyar Röplabda Szövetség beszámolója szerint a szakember ezúttal több variációt is kipróbált, Magyar Bálint és Nagy József kivételével mindenki játéklehetőséghez jutott. A pénteki összecsapástól eltérően a magyaroknak már jobban ment a nyitásfogadás és a támadás is. A válogatott legutóbb 2015 május 15-én nyert mérkőzést, az Alba Regia Gálán, Azerbajdzsán ellen, azóta kilencszer kapott ki.

“Meg vagyok elégedve a látottakkal, de leginkább Gebhardt Norbert teljesítménye tetszett. Ma sokkal jobban játszottunk, mint tegnap, de ez a túra számomra igazából még csak egy felmérő” – mondta Juan Manuel Barrial.

A két válogatott vasárnap 19 órakor újra összecsap majd Linköpingben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Muszáj legyőzni a Chelsea-t!

  Muszáj legyőzni a Chelsea-t!

  Hazai pályán fogadja a MOL Vidi FC a Chelsea labdarúgócsapatát az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.

 • Bajnokokat nevelnek!

  Bajnokokat nevelnek!

  A Kézilabda Sport Akadémiánál nem azt tartják a legfontosabbnak, hogy minél több bajnokcsapatuk legyen a korosztályos bajnokságban.

 • Iniesta: Nem kommentálom Pelé szavait

  Iniesta: Nem kommentálom Pelé szavait

  Mivel a japán labdarúgó-bajnokság elsőosztályú küzdelmei véget értek, Andrés Iniesta a Vissel Kobe középpályása visszatért korábbi sikerei helyszínére, Barcelonába.