EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Családellenes konferenciát tartottak a CEU-n

Nem engedték be a PestiSrácok.hu riporterét arra a rendezvényre, amit a CEU, Soros magánegyeteme tartott.

A lap azt írja a Családok Budapesti Világtalálkozójának apropóján szervezték meg a saját ellenkonferenciájukat, ami arról szólt, milyen unalmas is a hagyományos apa-anya-gyerek modell.


A PestiSrácok.hu is szeretett volna elmenni a rendezvényre, hogy tágítsa ismereteit a témában, azonban a világ legszabadabb és legnyitottabb egyeteme elutasította szerkesztőségünk regisztrációs kérelmét, mondván, nem látnak minket szívesen az eseményen. Azonban nem tudtak túljárni az eszünkön, hiszen kolléganőnk simán bejutott. Nem is tudta magáról, hogy tagja a hivatalos CEU-közösségnek, amelyre az elutasításunkkor hivatkoztak” – olvasható a lapban.

A rendezvény moderátora, Rédai Dorottya beszélt a Családok Budapesti Világtalálkozójáról is, ahol az esemény két felszólalója Katja Kahlina és Kováts Eszter ott is voltak (mert őket nem tiltották ki az elnyomó konzervatívok, mint szerkesztőségünket azok, akik nyitottak), és megerősítették, hogy az esemény bizony tényleg konzervatív politikai nézetek mentén szerveződött, ami nagy baj, mert a klasszikus családmodellel szemben már egy „internacionalis perspektíva”(?) a divatos, például az LGBTQFHKHXVBDUTSIF családok. Kiemelték, hogy igenis beszélni kell a nemek jogairól, a kirekesztettek jogairól, hisz ezek mind hozzákapcsolódnak a családi körben felmerülő problémákhoz. Az eseményen kiemelt helyet kaptak a migránscsaládok, de velük kapcsolatban nem említették, hogy mennyire rendben van, hogy az apa Európába vándorol, a családot pedig otthon hagyja a háborúban. Különös” – írja a PestiSrácok.hu.

Kapcsolódó Cikkek