EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Nyíregyháza

Családi félmaraton

Harmadik alkalommal rendezték meg az Electrolux-futást Nyíregyházán. A családok 2700 méteren mérhették össze tudásukat, a kicsit bátrabbak 2-4 fős váltóban vagy félmaratoni távon – 21,097 kilométer – tehették próbára magukat.

A családi futáson volt, aki kézen fogva, volt, aki babakocsit tolva indult, és sokaknak ez volt az első közös versenyük. A férfiaknál Wittmann Ádám, a hölgyeknél Szabó Csilla Éva volt a leggyorsabb. A nap során számos további program szórakoztatta a résztvevőket, így voltak ügyességi versenyek és cukorágyú is, a tombolasorsoláson pedig értékes nyeremények találtak gazdára.

Félmaraton (Fotó: Lokál)

Félmaraton (Fotó: Lokál)

Félmaraton (Fotó: Lokál)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.