EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Csütörtökön vigyen magával gumicsónakot, szüksége lehet rá!

Erősen felhős lesz az ég, majd északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen várható zápor, zivatar, elsősorban a keleti országrészben jégeső, felhőszakadás is lehet, estétől egyre nagyobb területen megszűnik a csapadék.

Éjjel általában kevés lesz a felhő, de a Tiszántúlon és délnyugaton felhősebb tájak is lehetnek. Helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. Csütörtökön gyakran zavarják felhők a napsütést. Elszórtan alakulhat ki zápor, északkeleten egy-egy zivatar sem kizárt. A sokfelé megerősödő, a Dunántúlon néhol viharos északnyugati, északi szél éjszaka átmenetileg veszít erejéből. Záporhoz, zivatarhoz is társulhat viharos szélroham. Csütörtökön a Dunántúlon és északkeleten erős széllökések kísérhetik az északi szelet.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 16 és 22 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.