EUR: 323,43 Ft
CHF: 286,67 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Hódmezővásárhely

Czene Attila: A vásárhelyi sportprogramok példaértékűek

Bagi Mátyás április végén ismét több mint 100 embert mozgatott meg a Hódtói Sportcsarnokban. Az edzésre ellátogatott Czene Attila olimpiai bajnok úszó, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke is, aki elmondta, több városban is szeretnék bevezetni a Vásárhelyen már bevált edzéseket.

Bagi Mátyásnak minden héten több mint 100 vendége van, ám ez alkalommal egy jeles személy is meglátogatta az ingyenes cross training edzést. Ezek a tréningek a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség égisze alatt működnek Ezt válaszd! néven, és Magyarországon egyedülállónak számítanak. A mezővároson kívül még Szegeden tartanak ilyen jellegű edzéseket.


Czene Attila és Bagi Mátyás

A vásárhelyi sikerre felfigyelt a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke, Czene Attila is, ezért Hódmezővásárhelyre látogatott. Az olimpiai bajnok úszó egyeztetett Hódmezővásárhely vezetőségével arról, hogy a város mennyit költ és mennyi támogatást ad a szabadidős sportokra. Az egyeztetést követően Bagi edzését is meglátogatta, hogy megbizonyosodjon, milyen sikere és létjogosultsága van a sport ezen formájának városunkban. Czene Attila hangsúlyozta, „példaértékűek a vásárhelyi sportprogramok”.

Nagy sikere van az ingyenes cross training edzéseknek

Az elnök javasolta a város vezetésének, hogy vezessenek be több mozgásformát is a településen. Ehhez a szabadidősport-szövetség természetesen segítséget tud nyújtani azzal a céllal, hogy a várossal közösen még több sportágat, mozgásformát tudjanak kínálni a lakosoknak.

Bagi Mátyásnak minden héten több mint 100 vendége van

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.