EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Ózd

Delfin-lányok a porondon

Május 19–28. között rendezik meg Ózdon a II. Hétvölgy Fesztivált, sok színes, érdekes programmal. A pénteki megnyitón először az 1990. március 3-án a folyamatos acélműben történt robbanás áldozataira emlékeztek a tragédia közelében létrehozott emlékhely felavatásával, majd az idei honismereti pályázaton osztottak ki két első és két második díjat.

A vaskohászat múltjáról és jelenéről is hangoztak el előadások, szombaton pedig a Gyártörténeti  Emlékparkban sportbemutatókra és koncertekre került sor. Képünkön a korcsoportos torna-diákolimpiáról a közelmúltban több éremmel hazatérő ózdi Delfin-lányok bemutatója.

Fotó: Lokál
Delfin-lányok delfin ugrása

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.