2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Détár Enikő kizárja szobájából Pétert

Meglepő információt árult el magánéletéről Détár Enikő: új otthonában külön szobája lesz, ahová akkor vonulhat el, amikor akar, csak neki lesz bejárása a helyiségbe. 

Nyár elejére beköltözhet álmai otthonába Détár Enikő, a színésznő fellépési mellett minden idejét az építkezésen tölti angoltanár szerelmével, Péterrel. 


– Sasvári Sándor kollégám és barátom egy zseniális építőcsapatot ajánlott, amely könnyűszerkezetes házak építésére specializálódott. Naponta járunk Péterrel ellenőrizni, hogyan állnak a munkálatok. Ha minden a terveink szerint alakul, júniusban beköltözhetünk a gyerekkel, és a nyarat már a város mellett, nyugalomban tölthetjük. Peti nagyon aktívan részt vesz a készülődésben, attól függően, hogy mennyit tanít. Ilyenkor ő vállalja az építkezés körüli hercehurca oroszlánrészét. Ez sokszor jobb is, mert kettőnk közül ő a türelmetlenebb, és bizony vannak olyan pillanatok, amikor ez jól jön, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene – mesélte Enikő.

A bomba formában lévő színésznő nem is választhatott volna maguknak jobb helyet, mint Budakeszi, ahol Enci több régi vágyát is megvalósíthatja. Mindig hangsúlyozta, hogy fontos neki a természet közelsége, hiszen mozgalmas előadásai után ott tud a legjobban feltöltődni, másrészt pedig régi otthonához képest egy új helyiséggel bővül új háza.


Détár Enikő, Turay Ida színház fotózás (Fotó: Máté Krisztián)

– Úgy érzem, hogy ennyi idős koromra kell egy szoba, amely csak az enyém, és bármikor elvonulhatok oda, ha magányra van szükségem. Bármennyire is szeretem a páromat, bármennyire csodálatos a kapcsolatunk, néha magamra kell zárnom az ajtót egy olyan kis zugban, amelyet csak magamnak rendezek be. Itt nem olyasmire gondolok, hogy a saját relikviáimmal aggatom tele a falat, sőt ezt kifejezetten nem szeretem. Emlékszem, Péter a kapcsolatunk elején kirakott rólam az albérletünkben pár színházi képet. Könyörögtem neki, hogy vegye le, mert nem szeretnék mindennap egy „Enci-mauzóleumba” bemenni, hiszen mindig is fontos alapszabály volt számomra, hogy otthon anya és pár vagyok, nem színésznő – osztotta meg véleményét a Lokállal Enikő.

Az életét játssza el a színpadon

A színésznő a Turay Ida Színház legújabb sikerdarabjában, A férfiak a fejükre estek című zenés vígjátékában egy válófélben lévő nőt alakít, aki meg akarja leckéztetni hűtlen exét. A színmű és Enikő élete között számos párhuzam fedezhető fel, ugyanis maga is végigjárta a válás utáni gyász fázisait, mire újra megtalálta önmagát.

– A környezetemben a házasságok 60-70 százaléka sajnos válással végződött. Szerintem a gond ott van, hogy ma már mindannyian egyre többet akarunk az élettől, aztán ez valamikor sikerül, valamikor nem. A darab is arról szól, hogy mindenki másképp dolgozza fel a szakítást. Emlékszem, amikor kimondtuk Karival, hogy vége, először nagyon sajnáltam magam. Akkoriban csak a két gyerekem, Gigi és Zsebi miatt keltem ki az ágyból, ők adtak értelmet az életemnek, valamint erőt, hogy újra felépítsem magam – mesélte Enikő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!