2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Döbbenetesen lefogyott Brad Pitt

Brad Pitt legújabb címlapfotója az egész világot megdöbbentette. Ugyanígy a GQ magazinnak adott interjú is, amiben kizárólag magát hibáztatja tönkrement házasságáért.

A világ legszexibb pasijának kikiáltott Brad Pitt ma már csak árnyéka önmagának, beesett az arca és döbbenetesen lefogyott. Az egyik amerikai férfimagazin, a GQ címlapján olyan sokatmondóan őszinte fotót közöltek róla, mint amennyire nyersen vallott magáról is, válása óta először. Mint azt a magazinnak elárulta, szinte az összes hír, ami a bulvárban korábban megjelent róla, igaz, hozzátette, hogy válásáért csupán önmagát hibáztathatja. – Sokszor rossz dolgokat mondok rossz időben. Próbáltam egyre jobb és jobb lenni, tényleg mindent megpróbáltam, de akkor is sokszor rossz dolgokhoz nyúltam – magyarázta a színész, arra utalva, hogy drogproblémái miatt sokszor nem volt jelen családja életében. – Már a harmadik pszichológusnál veszek részt terápián, érzem, végre ő segít. Korábban elfogyasztottam már kettőt, de most találtam meg a nekem valót – mondta Pitt, aki azt is elárulta, belerokkant válásába, úgy érzi, mintha életének egy darabját kellett volna eltemetnie. – A válásomon olyan keresztülmenni, mintha meghalnék, és ezért csak magamat okolhatom.


Fotó: twitter

Fotó: twitter

 

File photo dated 02/06/2013 of Angelina Jolie and Brad Pitt as their wine, 2014 Miraval Rose, from their French vineyard has gone on sale in a UK supermarket for the first time after winning rave reviews from critics., Image: 238142516, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.