EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Hódmezővásárhely

Egy családként futottak

Harmadik alkalommal rendezte meg a Hód-mentor SE a Hód-Futófesztivált, amelyet az egész napon át tartó Közlekedésbiztonsági és Családi Nap keretében szerveztek meg. A közel 600 részt vevő több kategóriában mérethette meg magát, rövidebb és hosszabb távon egyaránt. A jó hangulatban lezajló verseny végén alma, csokoládé és izotóniás ital várt minden futót.

Több távon is rajthoz állhattak a résztvevők a legfiatalabbtól a legidősebb korosztályig. 500 és 1000 méteren futhattak a legfiatalabbak, a nagyobbak és a felnőttek 3 és fél, 7, 14 kilométer és félmaraton kategóriában indulhattak.


A legkisebbtől az idősebbekig mindenki megmérettethette magát.

Az első két kategóriában minden induló kapott emblémával ellátott karkötőt, a többi távon futók pedig ajándék pólót, illetve minden célba érőt alma, csokoládé, izotóniás ital és szőlőcukor várt. Máté Zsolt, a vásárhelyi Máté Taekwondo edzője minden csoportnak bemelegítést tartott, ami 5-10 perces laza átmozgatást jelentett.

A versenyzésen túl közösségi élményt is nyújtott a megmozdulás.

Kicsik és nagyok egyaránt részt vettek a több kategóriában zajló megmérettetésen, a rajthoz felállva látszott arcukon az izgatottság és az eltökéltség. Kiváló testmozgás volt mindenki számára, a résztvevők alaposan megizzadva, kipirult és felszabadult arccal érkeztek meg a célba.

Közel 600 futó versenyzett a III. Hód-Futófesztiválon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.