EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Kecskemét

Egy- és kétkerekűek lepték el a főteret

A hatalmas dzsembori rengeteg embert vonzott – egy biztos: senkinek „nem volt ki a négy kereke”.

Gyakorlatilag a kerékpárok minden fajtája képviselte magát május 6-án Kecskemét főterén, ahol óriási hangulatban telt a VIP-napok zárópiknikje. Elektromos egykerekűek, streetsurfing waveboardok és longboardok, deszkák, bicajok, rollerek jelentek meg, és csak az eső húzott egy kis féket a dzsembori előtt. Az apropó elvileg egy bemutató lett volna, de a végén mindenki kipróbálhatta a másik járművét, és a tulajdonosok örömmel cseréltek tapasztalatot egy- vagy kétkerekű járgányukról.

(képek forrása: hiros.hu)

Lassan rendszeressé válik a keréktalálkozó volt a kecskeméti főtéren.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.