EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Egy osztrák férfit gyanúsítanak a XV. kerületi késeléssel

Őrizetbe vett a rendőrség egy 53 éves osztrák férfit, őt gyanúsítják a hétfői, XV. kerületben elkövetett késeléssel, és javasolják az előzetes letartóztatását – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedd reggel a honlapján.

A rendőrség hétfőn arról számolt be, hogy késsel többször megszúrtak egy férfit Budapesten, egy XV. kerületi lakásban, ahol előzőleg hárman szóváltásba keveredtek. A történtek miatt a rendőrök két embert állítottak elő.

Kedd reggel a BRFK azt közölte: a nyomozás adatai szerint a helyszínről előállított S. Hermann gyanúsítható a bűncselekménnyel, ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak eljárást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.