EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Együtt szirtakiztak a sztárok

Különleges flashmobnak lehettek szem- és fültanúi az érdeklődők péntek délután a Bazilikánál, ahol több százan járták el a görögök leghíresebb táncát, a szirtakit.

A programot Eleni Korani görög származású üzletasszony szervezte, aki olyan hírességeket is elhívott a rendezvényre, mint Csonka András, Náray Tamás, Kerényi Miklós Máté és kedvese, Dancs Annamari.

– Fontos számomra, hogy a görög kultúrát ne csak a közösségen belül őrizzem, hanem a nem görög származásúaknak is megmutassak belőle egy szeletet. Nagyon büszke vagyok arra, hogy magyar és görög vér folyik az ereimben, hiszen ennek a két nemzetnek az együttműködése évszázadokra nyúlik vissza – mondta Eleni.

Fotó: Mészáros Diána

Eleni Korani ésCsonka Pici
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.