EUR: 323,15 Ft
CHF: 287,06 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Székesfehérvár

Elismerés a legendás polgármesternek

 
Idén a 19. Móri Szent György-heti vigasságok keretében rendezték meg a megyenapi ünnepséget. A jeles napon a megye kimagasló munkát végző polgárait díszpolgári kitüntető címmel és díjakkal ismerte el a Fejér Megyei Közgyűlés. A díjazottaknak Molnár Krisztián adta át az elismeréseket.

Fejér Megye Díszpolgára kitüntető címben részesült Fejér megye és Székesfehérvár gazdaságának fejlődéséért végzett fáradhatatlan munkája elismeréseként Balsay István, a  város utolsó tanácselnöke, később legendás polgármestere.

Fejér Megye Díszpolgára kitüntető címben részesült Fejér megye és Székesfehérvár gazdaságának fejlődéséért végzett fáradhatatlan munkája elismeréseként Balsay István, a város utolsó tanácselnöke, később legendás polgármestere

Fejér Megye Díszpolgára kitüntető címben részesült a Fejér megyében élők érdekében végzett áldozatos lelkipásztori munkája, példamutató emberi magatartása elismeréseként Bogárdi Szabó István, református püspök.
A megyei közgyűlés elnöke beszédében kiemelte megyénk sokszínűségét és különlegességét népszerűsítő Hungarikum játékparkját és Fejér kézműveseinek bemutatkozó, terméknépszerűsítő, kapcsolaterősítő támogatott programját, a  Megyekorzót.

Kapcsolódó Cikkek