EUR: 323,34 Ft
CHF: 286,52 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Szekszárd

Elismerték a munkájukat

Ünnepi állománygyűlést tartottak a tűzoltónap alkalmából a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is többen vehettek át elismerést kiváló munkájukért, köztük a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai is.

A tűzoltóság napja, május 4. alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Szent Flórián Érdemjelet adományozott Horváth Tímea tűzoltó őrnagynak, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság osztályvezetőjének.


A katasztrófavédelem területén önkéntesen végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott Szűcs Gábornak, az ATOMIX Kft. igazgatójának.

Szent Flórián Érdemjelet kapott Horváth Tímea tűzoltó őrnagy

Munkakörében végzett kiemelkedő munkája elismeréseként a főigazgató főmunkatársi címet adományozott Lakatos Józsefnénak, a Dombóvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség ügykezelőjének.

Szűcs Gábor tevékenységét a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékéremmel ismerték el

Lakatos Józsefné főmunkatárs lett
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.