EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Eljegyezték Nikát

A harmincegy éves énekesnő magánéletéről eddig nem sokat lehetett tudni, de mint kiderült, jó ideje boldog párja, Péter mellett, aki a napokban eljegyezte őt. Még nem lehet tudni, mikor lesz a nagy nap, de egy biztos, Nikával most madarat lehet fogatni.

Örömét közösségi oldalán kürtölte világgá, mert úgy érzi, számára a rajongói adják a legnagyobb erőt, támogatást, és általuk lesz minden nappal jobb előadó.

„Peti, a párom megkérte a kezemet, hatalmas IGENT mondtam!” – olvashatók az újdonsült menyasszony sorai, akinek párja titokban szervezte a meglepetést. Nika ugyanis évek óta színesíti estjeivel az Orfeum, a pesti mulató színpadát, ahol a képekből ítélve a leánykérés is történt.

Gyűrűjét is megmutatta a nagyközönségnek

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!