EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,64 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Salgótarján

Előzetesben az emberölés gyanúsítottja

A Balassagyarmati Járásbíróság elrendelte annak a 21 éves férfinak az előzetes letartóztatását, akit az április 20-ai somoskőújfalusi gyilkossággal gyanúsítanak.

Holtan találtak április 20-án somoskőújfalui otthonában egy idős asszonyt. Az elsődleges orvosszakértői vélemény megállapította, hogy a sértett halálát idegenkezűség, bántalmazás okozta. A nyomozók az ezt követően megkezdett széles körű adatgyűjtés eredményeként nyolc órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Sz. Sándort.

Rács mögött a gyanúsított Fotó: police.hu

A rendőrök a 21 éves férfit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Balassagyarmati Járásbíróság április 23-án elrendelt.

Otthonában végzett az idős asszonnyal a férfi Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.