2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Sopron

Első Chrysler-találkozó

A Chrysler PT Cruiser Fan Club Hungary először rendezte meg Sopronban tavaszi találkozóját, hagyományteremtési szándékkal.

A klub elhivatott szervezői – Láng Mariann, Fehér Mihály, Rácz Miklós, Kutasi Heléna, Csóka Tamás – változatos programokkal tették gazdaggá a rendezvényt. A leghűségesebb városba harminchárom PT Cruiser érkezett. Az esemény híre egészen messzire eljutott, hiszen a találkozóra nemcsak az országból, hanem Erdélyből, sőt Franciaországból is jöttek különleges járgányok. Egy erdélyi pár például párizsi útját szakította meg a klub és a találkozó kedvéért. A sok-sok szépséges Chryslerből álló konvoj elautózott a Fertő tóra, ahol a résztvevők hajóúton vettek részt, ezután a Fertőrákosi Kőfejtőt tekintették meg, majd a Soproni Ifjúsági Táborban szórakoztak. A klub egy közösségi oldalon szerveződött, és már háromszázötvenöt tagot számlál.


Fotó: Bognár László

Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.