EUR: 322,76 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Eltitkolt színésznő szerelméről vallott Nagy Feró

Ki hitte volna, hogy Nagy Feró még ma is képes meglepetést okozni azzal, hogy nyilvánosan vall szerelmet egykori imádottjának? A Beatrice frontembere egy sajtótájékoztatón árulta el évtizedek óta titkolt lángolását.

Bordán Irénért, a gyönyörű és tehetséges színésznőért a fél ország rajongott  a ’70-es években.  Ma kiderült: Nagy Feró is köztük volt. Hosszú évek óta először találkozott a színésznő és az énekes az Újszínházban. A következő évadot bemutató sajtótájékoztatón  levegőbe dobott csókkal köszöntötték egymást, de nem állt meg  itt a két legenda története. Miután Dörner György igazgató ismertette az új bemutatókat, Feró egy hirtelen mozdulattal mikrofont ragadott és kijelentette,  éveken keresztül őrülten szerelmes volt Bordán Irénbe. A színésznő a váratlan bejelentés hallatára azonnal az énekeshez rohant, hogy megpuszilja és átölelje. Kiderült: azóta nem találkoztak, mióta a színésznő a ’80-as években Amerikába költözött. A zenész plátói szerelme éveken át kitartott.


– Csak a feleségem meg ne tudja! – tette hozzá nevetve nyilvános vallomásához Feró, aki már 35 éve él boldog házasságban.

Az Újszínházban a következő évadban Nagy Feró életét is színpadra viszi a társulat, Ricse Ricse Beatrice címen. A musicalben – vagy ahogy ők fogalmaztak a ‘rock hórukkban’ – Kurkó József játssza Ferót, és Nagy Feró is megcsillogtatja már jól ismert színészi tehetségét.  A próbák nyáron kezdődnek, a vele párhuzamosan zajló, októberben premierre kerülő, Dörner György által rendezett Zserbótangóval együtt, amelyben Bordán Irén játssza az egyik főszerepet – Tordai Teri és Esztergályos Cecília mellett -, így a további találkozás a két híresség között már elkerülhetetlen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.