2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Élve elásta a megszúrt nőt a solymári férfi

Brutálisan meggyilkolt egy szigetszentmiklósi nőt április végén az a solymári férfi, akit most előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság.

A végzés szerint a férfi szabadlábon befolyásolhatná a tanúkat, illetve a büntetés várható tartamára tekintettel tartani kell a szökésétől is – írta a Híardó.hu.

 A gyanú szerint a gyanúsított üzleti megbeszélésre hívta a nőt Újlengyelbe, ahol a férfi megütötte, majd többször megszúrta áldozatát. A nő még élt, amikor a férfi eltemette és sorsára hagyta.

A nőt a rendőrök először eltűntként keresték, holttestét május 4-n találták meg. A holttest megtalálása után a Pest megyei nyomozók órákon belül azonosították és elfogták az emberöléssel megalapozottan gyanúsítható férfit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

  • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.