EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Salgótarján

Embertelen premier

Hétköznapi embertelenséget, generációk átörökített sérelmeit feldolgozó előadást mutatott be a fővárosban a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház.

Az ötödik születésnapját ünneplő társulat az Augusztus Oklahomában című világhírű Tracy Letts-darabot vitte el a József Attila Színházba. A mű érzelemdús, felkavaró jelenetei magukkal ragadták a nézőket.

Bozó Andrea (b) Barbara Fordham, Erdélyi Gábor (b2) Bill Fordham, Erki Gabriella (b3) Jean Fordham, Kadlót Zsófia (j3) Johnna Moneveta, Jakab Csaba (j2) Steve Heidebrecht és Marjai Virág (j) Karen Weston szerepében Tracy Letts Augusztus Oklahomában című drámájának próbáján a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban 2017. május 17-én. A darabot Susán Ferenc rendezésében május 19-én mutatják be a budapesti József Attila Színházban.
MTI Fotó: Komka Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.