EUR: 323,53 Ft
CHF: 287,56 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Emeletes buszon koncerteznek Budapesten

Egészen rendkívüli meglepetéssel rukkol elő anyák napján a Budapest Voices. Az együttes egy délután leforgása alatt öt koncertet ad a fővárosban május 7-én.

Az énekegyüttes egy emeletes buszra száll, és Budapest különböző pontjain megállva a  járműről énekel a járókelőknek, turistáknak.


A flashmob során nem feledkeznek meg az  édesanyákról sem, akiket aznap ünneplünk.  Különleges koncertsorozatot valósít meg TérTurné elnevezéssel a Budapest Voices május 7-  én. A 12 énekesből és egy ütőhangszeresből álló együttes egy emeletes turistabuszra pattan, és  a főváros különböző pontjain megállva 20 perces minikoncerteket ad.

A kórus minden  állomáson más repertoárt énekel az áthangszerelt underground és rock slágerekből. Céljuk,  hogy meglepjék, illetve szórakoztassák a járókelőket, turistákat. Mivel aznap van Anyák  napja, ezért külön kedveskednek az édesanyáknak: facebook-oldalukon meghirdetett játék  szerint kisorsolnak anyákat, akiket családjukkal vagy barátaikkal szállítanak az állomások  között. Így ha akarnak, az összes koncerten jelen lehetnek.

Az első fellépés a Hősök terén lesz  14 órakor, ezt követően a WestEnd főbejárata előtti téren muzsikál az együttes 15 órakor, a  Nyugati tér órájánál 16 órakor énekelnek, majd 16:45-kor a BudaPart Kopaszi-gátnál  bukkannak fel, a koncertsorozatot pedig 17:30-kor a Bikás parkban zárják. Mivel a KV2  Audio hangtechnikát a buszba szerelik, az együttes a járműt színpadként használva  koncertezik mindenhol.

Aki szeretné a Budapest Voicest egy egész estés koncerten is látni, az megteheti a Kobuci  Kertben, ugyanis május 18-án az óbudai szórakozóhelyen ad nagykoncertet az együttes.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek