EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,29 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Emelőkosárból érkezett a lánykérés – Fotó!

Ha egy tűzoltó lánykérésről lenne szó, Balázs akciójában nem lenne semmi meglepő. Ám már egyre tisztábban látszik, hogy a hétköznapi szakmákat űző férfiakból sem veszett ki a romantika, hiszen a fiatal szerelmes férfi egészen a negyedik emeletig emelkedett szerelme kezéért. 

Balázs rendhagyó lánykérése hamar futótűzként szaladt végig az interneten. Ez nem is csoda, hiszen a fiatal férfi nem mindennapi módját választott a lánykérésnek. Egy emelőkosaras autóból tette fel a nagy kérdést szerelmének, amire Barbi természetesen azonnal igent mondott – írja a szegedma.hu.A szegedi lány elárulta, hogy már korábban is beszéltek a lánykérést, de arra nem számított, hogy kedvese a negyedik emeletig emelkedik, hogy feltegye az ember életében az egyik legmeghatározóbb kérdést. – Hozzám jössz feleségül?

Kapcsolódó Cikkek

  • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

  • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.