EUR: 324,60 Ft
CHF: 298,96 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Extra

Erdei kisfia lélegeztetőgépre került

Mindössze 1480 grammal, a vártnál két hónappal korábban született meg Erdei Zsolt kisfia, Vilmos. A sportoló a Lokálnak elárulta, hogy nagyon szurkol a kicsinek, aki lélegeztetőgépen a koraszülött csecsemőosztályon fekszik.

Sajnos megtörtént az, amitől Erdei Zsolt és kedvese, Réka a legjobban rettegett. Második közös gyermekük is a vártnál korábban jött világra, ugyanis július végén kellett volna megszületnie.


– Nem vagyok túl jól, de azt hiszem, a körülményekhez képest megvagyunk – mondta hétvégén Erdei Zsolt a Lokálnak. A pici még csütörtökön született, mindössze 1480 grammal.

– Rohantam be azonnal a kórházba, és szerencsére még időben odaértem, hogy Réka mellett legyek. A picivel kapcsolatban nem nagyon akarok részletekbe belemenni, mert babonás vagyok és nagyon szurkolok neki, hogy minden rendben legyen. Egész jól volt, amikor megszületett, azóta sajnos kicsit visszaesett az állapota. A koraszülött csecsemőosztályon van, folyamatos felügyelet mellett, lélegeztetőgépen. A páromat, Rékát is nagyon megviseli, ami történt, nincs jól. Hála istennek azért a helyzet sokkal jobb, mint Grétinél volt. A picit pedig természetesen mindennap meglátogatjuk. Muszáj erősnek maradnom, és annak ellenére, hogy aggódom és hullafáradt vagyok, próbálok a munkámra és a feladatokra is koncentrálni. Alig várom, hogy minden rendben legyen, és a kisfiam kijöhessen a kórházból – mondta Erdei.


Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Rékával közös kislányuk, Gréti már hároméves. A család sokáig aggódott a kicsiért, mert három hónappal korábban született a vártnál, mindössze 920 grammal. Madár korábban úgy fogalmazott, hogy amikor idő előtt megszületett a kislánya, azonnal tátongó ürességet érzett a testében és a lelkében. Kicsit meg is ijedt, mert Gréti olyan apró volt, hogy az egész karja akkora volt, mint Erdei mutatóujja. Pokoli nehéz időszak várt rájuk, ráadásul napokig meg sem érinthették a babát, mert inkubátorban feküdt. Szerencsére Gréti igazi küzdő, ma már egészséges, mosolygós kislány. Már kezdi utolérni a kortársait, alakul a mozgáskoordinációja és nagyon kiegyensúlyozott gyerek.

A sportoló és kedvese nagyon örült annak is, hogy újra kisbabájuk lesz, bár nem tervezték, hogy bővüljön a család. A pár azért nevezte Vilmosnak a kicsit, mert szerintük ez a név kedvességet sugall és mosolyra derít. Erdeinek Vilmos már a harmadik gyermeke, hiszen előző feleségétől, Arabellától, korábban született egy fia, a most tízéves Viktor.

Grétiért is aggódtak, de kislány óriási küzdő  (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek