EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Erdei kisfia lélegeztetőgépre került

Mindössze 1480 grammal, a vártnál két hónappal korábban született meg Erdei Zsolt kisfia, Vilmos. A sportoló a Lokálnak elárulta, hogy nagyon szurkol a kicsinek, aki lélegeztetőgépen a koraszülött csecsemőosztályon fekszik.

Sajnos megtörtént az, amitől Erdei Zsolt és kedvese, Réka a legjobban rettegett. Második közös gyermekük is a vártnál korábban jött világra, ugyanis július végén kellett volna megszületnie.


– Nem vagyok túl jól, de azt hiszem, a körülményekhez képest megvagyunk – mondta hétvégén Erdei Zsolt a Lokálnak. A pici még csütörtökön született, mindössze 1480 grammal.

– Rohantam be azonnal a kórházba, és szerencsére még időben odaértem, hogy Réka mellett legyek. A picivel kapcsolatban nem nagyon akarok részletekbe belemenni, mert babonás vagyok és nagyon szurkolok neki, hogy minden rendben legyen. Egész jól volt, amikor megszületett, azóta sajnos kicsit visszaesett az állapota. A koraszülött csecsemőosztályon van, folyamatos felügyelet mellett, lélegeztetőgépen. A páromat, Rékát is nagyon megviseli, ami történt, nincs jól. Hála istennek azért a helyzet sokkal jobb, mint Grétinél volt. A picit pedig természetesen mindennap meglátogatjuk. Muszáj erősnek maradnom, és annak ellenére, hogy aggódom és hullafáradt vagyok, próbálok a munkámra és a feladatokra is koncentrálni. Alig várom, hogy minden rendben legyen, és a kisfiam kijöhessen a kórházból – mondta Erdei.


Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Rékával közös kislányuk, Gréti már hároméves. A család sokáig aggódott a kicsiért, mert három hónappal korábban született a vártnál, mindössze 920 grammal. Madár korábban úgy fogalmazott, hogy amikor idő előtt megszületett a kislánya, azonnal tátongó ürességet érzett a testében és a lelkében. Kicsit meg is ijedt, mert Gréti olyan apró volt, hogy az egész karja akkora volt, mint Erdei mutatóujja. Pokoli nehéz időszak várt rájuk, ráadásul napokig meg sem érinthették a babát, mert inkubátorban feküdt. Szerencsére Gréti igazi küzdő, ma már egészséges, mosolygós kislány. Már kezdi utolérni a kortársait, alakul a mozgáskoordinációja és nagyon kiegyensúlyozott gyerek.

A sportoló és kedvese nagyon örült annak is, hogy újra kisbabájuk lesz, bár nem tervezték, hogy bővüljön a család. A pár azért nevezte Vilmosnak a kicsit, mert szerintük ez a név kedvességet sugall és mosolyra derít. Erdeinek Vilmos már a harmadik gyermeke, hiszen előző feleségétől, Arabellától, korábban született egy fia, a most tízéves Viktor.

Grétiért is aggódtak, de kislány óriási küzdő  (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!