2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól. 

Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Emberfeletti lélekjelenlétnek lehettek szem- és fültanúi A Nagy Duett nézői vasárnap este: miközben koraszülött gyermekéért aggódott Erdei Zsolt, addig két frenetikus produkcióval sikerült elkápráztatnia a nézőket. Ahogy a Lokál tegnap megírta, Zsolt kedvesénél, Rékánál négy nappal ezelőtt megindult a szülés, és végül a vártnál két hónappal korábban, 1480 grammal hozta világra második közös gyermeküket, Vilmost. A kicsit azonnal inkubátorba tették és lélegeztetőgépre kapcsolták, miközben Zsolt rajongói egy emberként aggódtak a hétvégén a kisfiú egészségéért. A TV2 sikerműsora után sikerült pár szót váltanunk Erdeivel, aki pozitív híreket osztott meg a Lokál olvasóival. 


– Alakul, egyre biztatóbb híreket kapok az orvosoktól. Sokkal bizakodóbbak, mint Grétinél voltak, aki az egy kilót sem érte el születésekor, mégis szép és egészséges kislány lett belőle. Vilikének még sokat kell fejlődnie, még az orvosok etetik az inkubátorban, és legalább egy hónapnak kell eltelnie, hogy túl legyünk a kritikusnak számító időszakon – mesélte Erdei az adás után, majd hozzáfűzte: 

– Sok teendő vár rám a következő hetekben, hiszen sűrűsödnek a próbák, miközben a kórház és az otthonunk között is ingáznom kell. Igyekszem helytállni minden téren, ez mennyire sikerül, de a boksz nem csak a ringben, az életben is megtanított küzdeni. Réka ugyanez a típus, emberfeletti, amit végigcsinált az utóbbi napokban, a kislányunk, Gréti azonban kevésbé viseli jól a helyzetet. Nagyon hiányzik neki az anyukája, de gyakran ott van vele a kórházban. 


Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.