EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Erdei Zsolt magához vette fiát

Míg korábban heti váltásban nevelték kisfiukat, Viktort, mára új egyezségre jutott Erdei Zsolt és volt neje, Arabella. Viktort mostantól édesapja neveli, és az időközben Németországba hazaköltöző édesanya csak az iskolai szünetekben találkozik kisfiával.

Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Négy évvel ezelőtt, 2013-ban ért véget Erdei Zsolt és Arabella del Mar házassága, amiből egy csodaszép kisfiú született. Viktor ma már tízéves kisiskolás, akinek pár hete óriási változás állt be az életében. Eddig heti váltásban nevelték a szülei, de mivel édesanyja szíve Németországba húzott, így fájó döntést kellett hoznia az egykor boldog családnak.


– Viktor édesanyja nem érezte jól magát Magyarországon. Neki nem itt, hanem Németországba vannak a gyökerei, az az otthona, így másfél hónapja hazaköltözött és a kisfiunk azóta többnyire velem él. Anyukája meghozta azt az áldozatot érte, hogy nem vitte magával erőszakkal, hiszen a kicsi fiam itthon, velem akart maradni – mesélte a Lokálnak A Nagy Duett sztárja, aki szerint Viktor jól viseli a változást.

– Még csak pár hete állt be ez a változás, így igazán nagy tapasztalatom még nincs ezzel kapcsolatban, de úgy látom, jól viseli a kisfiam. Nagyobb törés lett volna, ha a másik utat választjuk és külföldre költözik. Az az egyezség született köztünk, hogy a fiunk velem marad, de természetesen az öt napnál hosszabb szüneteket, a nyári szünet nagy részét és minden második karácsonyt az édesanyjánál tölt majd. Úgy gondolom, ez volt a lehető legjobb döntés. Óriási önfeláldozás ez egy édesanya részéről, de egy anya akkor igazán anya, ha mindig a gyermeke érdekeit helyezi előtérbe, még akkor is, ha az nagyon fáj neki – hangzottak a sportoló elismerő szavai volt feleségéről, Arabelláról.


Az egykori házaspár a válás ellenére remek kapcsolatban maradt, és ahogy a világbajnok bokszoló, úgy a spanyol szépség is megtalálta a boldogságot. Arabella egy ecuadori zenészt szeret, akitől már gyermeke is született. A világbajnok ökölvívó pedig új párjával, Rékával alapított családot. Három éve megszületett közös kislányuk, Gréta, és július végére várják második közös babájukat, Vilikét.

– Továbbra is veszélyeztetett terhes a párom, de minden rendben van, a baba szépen fejlődik. Három gyereknél már szeretnék megállni, de kettőnél is ugyanezt mondtam. Nem terveztünk harmadik gyereket, de a napokban épp azt mondtam a páromnak, hogy a kettőről háromra váltás nagyobb, mint a háromról négyre ugrás – nevetett fel Madár, aki végtelenül büszke, hogy hamarosan háromszoros édesapának mondhatja magát.

Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Bokszoló helyett rapper lesz Madár fia

Erdei Zsolt elsőszülöttje nem követi édesapja nyomdokait, más utat választott. Viktort a zenélés érdekli, és édesapja szerint kifejezetten jól rappel.

– A zene a mindene, egyfolytában rappel otthon: angolul, spanyolul, németül, minden nyelven, és eszméletlen jó érzéke van hozzá. Szerintem kevés tízéves gyerek ennyire ügyes, de fogalmam sincs, kitől örökölte. Tény, hogy az édesanyjának is jó hallása van és én sem vagyok botfülű, de inkább valami felmenője érthetett így a zenéhez – árulta el a büszke apuka.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.