EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb XVIII.kerület

Erdőt takarítottak a pingvinek

„Gyűjtsünk együtt a szebb környezetért!” − hirdette a Kis-Pingvin Úszó- és Vízilabda Előkészítő közösségi oldala azt a szemétgyűjtési akciót, amelyet múlt vasárnapra szerveztek Pestszentlőrincre.

Példamutató kezdeményezésükkel környezettudatosságra nevelnék és ösztönöznék a gyerekeket, hogy egy sokkal szebb és tisztább környezetben élhessenek. A „kis pingvinek” lelkesen szedték a szemetet a Péterhalmi erdőben, ami sokáig eltartott, hiszen rengeteg hulladékot kellett eltávolítaniuk a területről.

Ez vajon mi lehet?
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Ha felnőnek, talán máshogy gondolkoznak, mint felnőtt társaik
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.