EUR: 323,34 Ft
CHF: 286,52 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

Norbi a mellkasára tetováltatta testvére fotóját

A VIASAT3 műsorában, az Exek az Édenben Norbi nagyszájú srácnak tűnik, aki szívesen szórakoztatja a többieket és a nőknél is mindig eléri, amit akar. Kevesen tudják azonban, hogy súlyos terhet cipel. Nincs olyan nap, hogy ne jutna eszébe testvére, akinek arcképét a mellkasára tetováltatta. Tudja, hogy a fájdalom sosem múlik el, de a ma véget érő műsor mégis sokat segített neki.

– Azt hiszem, a műsor kellett ahhoz, hogy ki tudjak mondani olyan dolgokat, amiket korábban senkivel sem mertem megosztani. Volt egy feladat az Exek az Édenben, amit a testvérem tiszteletére nyertem meg. Szerettem volna, ha küld nekem egy jelet, és hátborzongató volt, hogy még aznap, a távoli Balin hallottam a kedvenc zenéjét. Biztos lettem abban, hogy Márk mindig mellettem lesz. Nemcsak a testemen viselem őt, de a lelkemben is örökké él – mondta Norbi, aki tavalyelőtt vesztette el 23 éves testvérét.
– Márk nagyon intelligens volt, de az iskolát nem szerette. Folyamatosan zűrös ügyekbe keveredett, majd ahogy az lenni szokott, jött a rossz társaság. Sajnos idővel rászokott a dizájnerdrogokra.

Márkról ez a fotó került fel Norbi testére

Egyre furcsábban viselkedett. Amikor ezt észrevettük a szüleimmel, próbáltunk segíteni, de igazából tehetetlenek voltunk. Ha valakiben nincs meg a mély elhatározás, hogy leszokik, a család tehetetlen. Persze elvittük elvonóra, többet meg is járt. Az utolsó elvonó után nagyon jól érezte magát és mi még bizakodtunk is, hogy most talán leszámol a démonaival, az édesanyánk akkor volt a legboldogabb. Márk nagyon jól bírta drog nélkül egy ideig, de rövid időn belül minden remény szertefoszlott. Életem legkeservesebb napja, amikor apánk felhívott, hogy Márk kiugrott a harmadikról. Levelet nem hagyott, de egy olyan zene ment közben, amiben elhangzik, hogy „itt hagylak titeket”. Az öngyilkossági kísérlet után még két napon át élt a kórházban. Olyan volt, mintha 12 menetes bokszmeccset nyomott volna le Muhammad Alival, mégis úgy éreztem, hogy küzd és talán mégis maradni akar. Megfogtam a kezét és azt mondogattam, hogy ilyen nem történhet meg…


Sokat gondolkoztam azon, miért dobhatta el magától az életet. Szerintem azért, mert nem találta a helyét a világban és talán azt gondolta, hogy a szüleinknek jobb lesz nélküle. Ez persze nincs így! Bármit megtennénk azért, ha csak egy napra is visszakaphatnánk…

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.