2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Nyíregyháza

Ezek a srácok nem adják fel!

Adott két fiatal, tehetséges és ambiciózus nyíregyházi srác, egy hét éve alapított formáció és megannyi terv, álom. A LifeStyle tagjai – Marx Attila „Rampage” és Májer Attila „Feezy” – kitartásuknak és kemény munkájuknak köszönhetően egyre inkább utat törnek a hazai zenei világban, legújabb videóklipjük kapcsán pedig az egész ország felfigyelt rájuk.

LifeStyle (Fotó: AdisPhoto, Hajzer Anni)

– Mindkettőnk életében már gyerekként fontos volt a zene, óvodásként is szerettük ezt a világot. Tizenkét évesen ismertük meg egymást, és nagyon hamar meglett közöttünk az összhang, éreztük, hogy jól tudnánk együtt dolgozni. Ekkor már mindketten a hiphop és a rap irányába mozdultunk el, én sokáig táncoltam is ebben a stílusban – árulta el Májer Attila.


A most 22 éves nyíregyházi fiatalok 2010-ben határoztak úgy, hogy komolyan elkezdenek foglalkozni a zenéléssel, producereket kerestek fel, egyre több dalt írtak, fellépésekre jártak.

– Egy nap álldogáltunk a buszmegállóban, és azon gondolkodtunk, hogy mi is jellemez minket leginkább. A dalainkkal élettapasztalatokat, érzéseket szeretnénk átadni, úgyhogy egyszer csak beugrott, legyen LifeStyle a nevünk – mesélték.


Fiatal koruk ellenére a srácok nevükhöz hűen nagyon mély érzéseket fogalmaznak meg, dalaikkal sokszor azt szeretnék sugallni, hogy az álmokat nem szabad feladni, mindenből ki lehet törni. Ők sem adták fel az álmaikat soha, és meg is lett az eredménye, április 12-én újabb videóklipjük jelent meg, amely egyre jobban pörög, országszerte terjed.

 

– Nagyon nehéz úgy szerelmes dalt írni, hogy ne legyen túl érzelgős, nyálas, de szerencsére jól fogadta a közönség Merre jársz című szerzeményünket, több mint ötezren tekintették meg a videómegosztón. Már az elején éreztük, hogy kell egy érzelmesebb személy is a klipünkbe, de a kezdetekkor még azt sem tudtuk, hogy női vagy férfi énekest képzelünk el magunk mellett. Aztán az egyik közösségi oldalon láttuk meg az egyébként profi boksszal és tetoválással foglalkozó Kovács Zoltán „#Zolink” zenés minivideóit, és azonnal éreztük, vele szívesen dolgoznánk együtt. Felvettük a kapcsolatot, és mivel ő is nyitott volt a közös munkára, kezdetét vette a szövegírás, tervezés, forgatás – mesélte Marx Attila.

LifeStyle (Fotó: AdisPhoto, Hajzer Anni)

A Merre jársz című dal forgatási helyszíneként Budapestet választották a fiúk. – A forgatás kétnapos volt, 3-4 helyszínt választottunk ki, és reggeltől estig folyamatosan csináltuk a felvételeket. Elképesztően fárasztó volt, de megérte. Nem szerettünk volna személyes érzésekre, tapasztalatokra hagyatkozni a dalban, inkább magát a szakítás utáni életérzést akartuk átadni – árulták el a fiúk, akiket legközelebb a FŐHE Fesztiválon láthatunk a színpadon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.