2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb XVI.kerület

Ezen a vásáron minden hazai

Tavasszal egy régi hagyományt indítottak újra a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központban.

Minden hónapban egyszer Magyar ízek, magyar termékek címmel vásárba várják az érdeklődőket a Cinkotai Tájházba. A múlt heti ilyen vásáron volt csilis, csípős termékek bemutatója, de lehetett venni cukros és cukormentes növényekből készült szörpöket, füstölt húsokat, házi savanyúságokat, mézes puszedlit, házi sajtokat, lekvárokat és szószokat, de megtalálhatók voltak a vásáron az egyedi drót ékszerek, a horgolt áruk és lesz növényi szappanok pultja is.


Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.