2018. december 12., szerda
Gabriella

Belföld

Ezért gyilkolt a 15 éves tatabányai fiú

Az összeadódó okok között, melyek a brutális gyilkossághoz vezethettek, Németh Zsolt kriminológus a komoly változásokkal járó kamaszkort emelte ki az M1 Ma reggel című műsorában.

A szakértő a pszichopátiát is említette, „ami elég gyakori az embereknél. Egy tünetegyüttesről beszélünk, melynek lényege, hogy túlságosan énközpontú az egyén. Hozzászokott ahhoz, hogy neki semmi nem sikerül az életben, ha ő nem intézi el” – fejtette ki a műsorban a kriminológus.

„Ez a fajta ember nem szeret, nem szorong, nem tanul semmiből sem. Ez lehet az oka annak, hogy annak ellenére, hogy jóban volt velük, rajtuk töltötte ki a mérgét” – vélekedett. A szakember ezzel arra a sajtóhírre utalt, mely szerint az elkövető több szeretetet kapott hajléktalanaktól, mint odahaza. Az anyja egyedül nevelte, a fiú nem ismerte az apját, és állítólag a nő azt is a fejéhez vágta, hogy bárcsak meg se született volna.


A szakember a tévében hozzátette, hogy a fenti információt alapul véve egyenes vonal vezethető az okig – írta a Híradó.hu. „Ez a gyerek olyan családban nőtt fel, ahol nem volt szeretet, nem volt nyugalom, nem volt harmónia, értékek átadása, megtapasztalása. Magától értetődik, hogy a gyerek aztán ilyen romboló lesz.”

Mint arról beszámoltunk, Tatabányán egy 44 éves és egy 56 éves férfit találtak holtan, akiket a gyanú szerint egy 15 éves fiatal ölt meg.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek