EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Ezt kívánta a belügyminiszter a csupasz fenekét mutogató férfinak – Videó!

Az ország szégyenének nevezte az ukrán belügyminiszter azt a fiatalembert, aki letolta a nadrágját az Eurovíziós Dalfesztivál gálaprodukcióján.

Majd 200 millió ember láthatta, amikor egy férfi letolta a nadrágját, miközben a tavalyi év győztese énekelt kijevi megmérettetésen.

A biztonsági őrök azonnal lerángatták a magamutogatót a színpadról, majd 72 órára előzetes letartóztatásba helyezték.

Az esetről közösségi oldalán reagált Arsen Avakov ukrán belügyminiszter, aki kifejtette a bíróság akár öt év börtönre is ítélheti a férfit. Ráadásként pedig megjegyezte, reméli a fiatalember a börtönben majd gyakorolhatja a hobbiját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.