EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Fenyegetik a magyar színésznő leszbikus szeretőjét

Fenyegető üzeneteket kap, de nem hátrál meg az a fiatal nő, akinek nyolc éven át volt leszbikus kapcsolata az ország egyik legelismertebb színésznőjével. A szerető öngyilkossági kísérletekről, nemi erőszakról és elképesztő botrányokról ír ősszel megjelenő könyvében, aminek sokan nem örülnek. A lány állítja, nem bosszúból teregeti ki a szennyest.

„Kaptam egy nőt, akit megerőszakoltak, a színházi karrierjével zsaroltak, hozzákényszerítettek nyolc hónapos terhesen homoszexuális férjéhez, de jött még a beteg családi háttér, terrorizáló anyuka, elvárások és elnyomások, megszült – de nem kívánt – gyerek, anyasági kudarc, félelmek és kirakatbábuság, fájdalom, magány, betegség, nőiesség totális bukása és öngyilkos hajlamok” – írja Színésznőt szerettem című botránykönyvében a fiatal szerető, aki az egyik budapesti színházban ismerkedett meg az elismert művésznővel, akit csak „Színésznő”-nek nevez. A Lokál felkereste a szeretőt, aki azt mondta, nem bosszúból teregeti ki a szennyest.


Fotó: Profimédia Illusztráció

– A Színésznő tud a könyvről, próbáltam bevonni mindenbe, ami ezzel kapcsolatos, de a környezete olyan erőkkel „rendezi”, manipulálja, hogy most nem szabad a múltjával foglalkoznia. Szomorú valóság, de büntetésben van, és ugyanazt a kirakatéletet éli, amit előttem is élt. A könyvemben ez részletesen le van írva, így bárki megértheti, hogyan is létezett ő előttem és hogyan él most. Ennek ellenére korábban nagyon támogatta, hogy ilyen módon „fennmaradjon a szerelmünk”, és biztos vagyok benne, hogy az elsők között lesz, aki elolvassa, amint megjelenik. Nem vagyok már szerelmes. Csodálatos nyolc évünk volt, amit nem lehet egy tollvonással kitörölni, a volt páromat pedig tisztelem mint művészt, de emberileg már nagyon messzire sodródtunk egymástól. Az életem új irányt vett, új munkám és kapcsolataim vannak, így mind a színháztól, mind a Színésznőtől elzárkózom a jövőben. Ő öt éve elvált, de a volt férje folyamatosan zaklatott és fenyegetett minket a nyolc évünk során, és természetesen a gyerekkel és a karrierjével zsarolta a Színésznőt, aki ebben lelkileg sokszor megtört. A volt férj nem tudta a nyilvánosság előtt felvállalni, hogy a kirakatbábuja elhagyta. Közöttünk az érzésekben vagy az együttélés harmóniájában nem volt probléma, mindig a Színésznő háta mögül bekúszó, külső hatások romboltak. Ezért is költöztünk el a belvárosból, hogy kevesebb negatív hatás érjen minket, az idén pedig a Színésznő kertes házat szeretett volna venni, hogy a városon kívül építhessünk új otthont magunknak. Semmilyen bosszú vagy keserűség nincs bennem, se pénzéhség, ahogy sokan mondják. Ez a könyv nem azért született, hogy meggazdagodjam belőle, hanem hogy megörökítsen valami egykor létezőt, és néhány órára egy titkos világba repítse az olvasót. Nem foglalkozom az előre károgókkal, inkább remélem, hogy sokan szeretni fogják az írást – fogalmazott a szerető, akitől azt is megkérdeztük, hogy szerinte a Színésznő mit köszönhet neki.
– Konkrétan fogalmazok: az életét. Amikor egymásra találtunk, ő több öngyilkossági kísérleten volt túl, és boldogtalanságtól, kilátástalanságtól, szeretetlenségtől szenvedett. Berobbantam az életébe a magam húsz évével, fiatalságával, szerelmével, és mindent megadtam neki, amire vágyott – ezért nem lehet egy pillanatig se kérdés, hogy miért is tartott ez nyolc évig. Kapok fenyegető, névtelen üzeneteket, de nem számítanak, abszolút a helyén kezelem a dolgokat. Nem vagyok ijedős típus. Sokan vannak, akik nem szeretnék ezt a könyvet a boltokban látni, mert túl sok a vesztenivalójuk…

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.