2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

Fenyegetik a magyar színésznő leszbikus szeretőjét

Fenyegető üzeneteket kap, de nem hátrál meg az a fiatal nő, akinek nyolc éven át volt leszbikus kapcsolata az ország egyik legelismertebb színésznőjével. A szerető öngyilkossági kísérletekről, nemi erőszakról és elképesztő botrányokról ír ősszel megjelenő könyvében, aminek sokan nem örülnek. A lány állítja, nem bosszúból teregeti ki a szennyest.

„Kaptam egy nőt, akit megerőszakoltak, a színházi karrierjével zsaroltak, hozzákényszerítettek nyolc hónapos terhesen homoszexuális férjéhez, de jött még a beteg családi háttér, terrorizáló anyuka, elvárások és elnyomások, megszült – de nem kívánt – gyerek, anyasági kudarc, félelmek és kirakatbábuság, fájdalom, magány, betegség, nőiesség totális bukása és öngyilkos hajlamok” – írja Színésznőt szerettem című botránykönyvében a fiatal szerető, aki az egyik budapesti színházban ismerkedett meg az elismert művésznővel, akit csak „Színésznő”-nek nevez. A Lokál felkereste a szeretőt, aki azt mondta, nem bosszúból teregeti ki a szennyest.


Fotó: Profimédia Illusztráció

– A Színésznő tud a könyvről, próbáltam bevonni mindenbe, ami ezzel kapcsolatos, de a környezete olyan erőkkel „rendezi”, manipulálja, hogy most nem szabad a múltjával foglalkoznia. Szomorú valóság, de büntetésben van, és ugyanazt a kirakatéletet éli, amit előttem is élt. A könyvemben ez részletesen le van írva, így bárki megértheti, hogyan is létezett ő előttem és hogyan él most. Ennek ellenére korábban nagyon támogatta, hogy ilyen módon „fennmaradjon a szerelmünk”, és biztos vagyok benne, hogy az elsők között lesz, aki elolvassa, amint megjelenik. Nem vagyok már szerelmes. Csodálatos nyolc évünk volt, amit nem lehet egy tollvonással kitörölni, a volt páromat pedig tisztelem mint művészt, de emberileg már nagyon messzire sodródtunk egymástól. Az életem új irányt vett, új munkám és kapcsolataim vannak, így mind a színháztól, mind a Színésznőtől elzárkózom a jövőben. Ő öt éve elvált, de a volt férje folyamatosan zaklatott és fenyegetett minket a nyolc évünk során, és természetesen a gyerekkel és a karrierjével zsarolta a Színésznőt, aki ebben lelkileg sokszor megtört. A volt férj nem tudta a nyilvánosság előtt felvállalni, hogy a kirakatbábuja elhagyta. Közöttünk az érzésekben vagy az együttélés harmóniájában nem volt probléma, mindig a Színésznő háta mögül bekúszó, külső hatások romboltak. Ezért is költöztünk el a belvárosból, hogy kevesebb negatív hatás érjen minket, az idén pedig a Színésznő kertes házat szeretett volna venni, hogy a városon kívül építhessünk új otthont magunknak. Semmilyen bosszú vagy keserűség nincs bennem, se pénzéhség, ahogy sokan mondják. Ez a könyv nem azért született, hogy meggazdagodjam belőle, hanem hogy megörökítsen valami egykor létezőt, és néhány órára egy titkos világba repítse az olvasót. Nem foglalkozom az előre károgókkal, inkább remélem, hogy sokan szeretni fogják az írást – fogalmazott a szerető, akitől azt is megkérdeztük, hogy szerinte a Színésznő mit köszönhet neki.
– Konkrétan fogalmazok: az életét. Amikor egymásra találtunk, ő több öngyilkossági kísérleten volt túl, és boldogtalanságtól, kilátástalanságtól, szeretetlenségtől szenvedett. Berobbantam az életébe a magam húsz évével, fiatalságával, szerelmével, és mindent megadtam neki, amire vágyott – ezért nem lehet egy pillanatig se kérdés, hogy miért is tartott ez nyolc évig. Kapok fenyegető, névtelen üzeneteket, de nem számítanak, abszolút a helyén kezelem a dolgokat. Nem vagyok ijedős típus. Sokan vannak, akik nem szeretnék ezt a könyvet a boltokban látni, mert túl sok a vesztenivalójuk…

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.