EUR: 323,17 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Férje miatt zárták ki a szépséget Sarka Kata versenyéből

Nem várt botrány zavarta meg az idei Magyarország Szépe első fordulójának válogatóját, Aimara Wendy Perez Quiliáról ugyanis kiderült, hogy házas, ami automatikus kizárást jelent a versenyből. A kubai származású hölgy állítása szerint nem tudott arról, hogy családi állapota kizáró ok lenne, annak ellenére, hogy a jelentkezési lapon egyértelműen feltüntették ezt az információt.

Aimara Wendy Perez Quila /Fotó: Mészáros Diána

Szombaton mutatták be azt az 50 hölgyet a sajtónak, akik között ott van Magyarország legszebb lánya. A szerencsés az idén olyan, mára befutott és országosan ismert hölgyek nyomdokaiba léphet, mint Kulcsár Edina vagy a tavalyi győztes Gelencsér Tímea. A válogató azonban nem indult zökkenőmentesen: a 25 éves, kubai származású Aimara Wendy Perez Quiliáról bikinis felvonulása után kiderült, hogy férjezett, ami automatikus kizárást jelent a versenyből. Az egzotikus szépség a színfalak mögött nyilatkozott a Lokálnak. 


– Kubai származású férjem van, de régóta Magyarországon élek, és nagyon jól beszélem a nyelvet. Amikor feltették a családi állapotommal kapcsolatos kérdést, azt hitték a zsűritagok, hogy nem értem, mit kérdeztek. Valójában értettem, csupán az nem világos számomra, hogy miért ennyire fontos az, hogy van-e férjem. Amikor kitöltöttem a jelentkezési lapot, nem tudtam, hogy ebből probléma lehet. Nem akartam hazudni a zsűrinek, és sajnálom, hogy ezzel bonyodalmat okoztam – magyarázta Aimara, aki percekkel később távozott is a Duna Arénából. 

A szervezők véleménye szerint Aimara nem teljesen érthette a jelentkezési lapot, ugyanis ott egyértelműen jelezték, hogy férjezett asszony nem vehet részt a szépségversenyen. Az információt maga Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója és zsűritagja is megerősítette lapunknak. 


Sarka Kata
/Fotó: Mészáros Diána

– Az ilyen problémák elkerülése miatt jeleztük a jelentkezési lap alján, hogy gyermektelen és hajadon hölgyek jelentkezését várjuk a versenyre. Ez egy általánosan elfogadott szabály a világ valamennyi szépségversenyén, ezért is lepődtünk meg azon, hogy Aimara mégis beadta a jelentkezését. Egy pillanatig sem gondoltuk, hogy át akart volna verni minket, sokkal valószínűbb, hogy nem teljesen értette a jelentkezési lap minden pontját – vélekedett Kata. 

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.