EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Belföld

Fidesz: A szocialisták hiteltelenek, ők vették el a 13. havi nyugdíjat

A szocialisták teljesen hiteltelenek, Korózs Lajos, Botka László és a többi szocialista voltak azok, akik megszavazták egy havi nyugdíj elvételét.

A szocialisták mindig csak átverték és kihasználták a nyugdíjasokat. Fűt-fát ígértek nekik, aztán több mint duplájára emelték az élelmiszerek áfáját és az áram árát, háromszorosára emelték a gáz árát, azután vizitdíjat, kórházi napidíjat és nyugdíjadót akartak bevezetni – reagált a Fidesz-frakció Sajtóosztálya Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára.


A nyugdíjasok ma számíthatnak a kormányra. A Fidesz kormányzása óta a nyugdíjak vásárlóértéke nő, minden évben garantált az inflációkövető nyugdíjemelés. Emellett rezsicsökkentést hajtottunk végre és csökkentettük a legfontosabb élelmiszerek áfáját, amivel újabb tízezreket spórolhatnak meg a nyugdíjasok.

Ha az MSZP-t valóban érdekli a nyugdíjasok sorsa, akkor támogassa a 2018-as költségvetést, amely jövőre is biztosítja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, a 3%-os nyugdíjemelést, az élelmiszerek áfacsökkentésének folytatását. Sőt, a jó gazdasági növekedésnek köszönhetően nyugdíjprémium kifizetésével is számol – írja a Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek