EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Fidesz: A szocialisták mást sem tesznek, csak Sorosnak lobbiznak

A szocialisták mást sem tesznek, mint Sorosnak lobbiznak itthon és Brüsszelben is. Soros György bábúként rángatja a szocialistákat és a magyar baloldalt, hogy saját érdekeit érvényesítse a bevándorláspolitikában és a Soros-egyetem ügyében is.

A magyar baloldali képviselők még arra is képesek voltak, hogy megszavazzák a Magyarországot elítélő európai parlamenti határozatot, amely Soros brüsszeli lobbijának eredményeként született. Ezen felül még asszisztálnak is a Soros-egyetemről szóló hazug kampányhoz. A felsőoktatási törvény módosítása által érintett külföldi egyetemek és országok mind együttműködőek a magyar kormánnyal és hajlandóak a megállapodásra.


Kizárólag a Soros-egyetem ügyében nem érkezik válasz több hete. A megállapodás nem a magyar félen múlik. A Soros-szervezetek és az ellenzék azonban továbbra is folytatják hazug kampányukat. Magyarország elleni támadásokhoz használják fel az egyetem ügyét: nyomást akarnak gyakorolni a magyar bevándorláspolitikára. Kitartunk amellett, hogy egyetlen egyetem sem állhat a törvények fölött – a Soros-egyetem sem – írta az MTI-hez eljuttatott közleményükben a Fidesz-frakció.

Kapcsolódó Cikkek