EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Fidesz: az ellenzék migránsokkal akarja kezelni a népesedési problémákat

A Fidesz szerint az ellenzék migránsokkal és nem a magyar családokkal akarja kezelni a népesedési problémákat.

A nagyobbik kormánypárt ezt a Családok budapesti világtalálkozóján elhangzott beszédekre adott ellenzéki válaszokra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel.

Mint írták, a baloldal azért támadja a Családok budapesti világtalálkozóját, mert ők nem gyermekekkel és a családok támogatásával, hanem migránsokkal akarják kezelni a népesedési problémákat.

Az LMP, az Együtt egy-egy képviselője és Demeter Márta független képviselő korábban azt mondták, hogy a kormány nagyon szűken értelmezi a család fogalmát, és így a támogatások sem jutnak el mindenkihez. A DK pedig azt közölte, Orbán Viktor kormányzása családok tízezreit szakította szét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.