2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Fidesz: az ellenzéknek mindig fontosabbak a saját érdekei, mint a munkából élő családok

A Fidesz szerint az ellenzéki pártoknak mindig fontosabbak a saját hatalmi érdekei, mint a munkából élő családok, ha a dolgozókról van szó, akkor csak “majálisi szónoklatokra” képesek.

A Fidesz ezt az ellenzéki pártok majálisi pártrendezvényeiken elhangzottakra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel.


Mint írták, amikor az adócsökkentésekről és a béremelésekről kell dönteni, akkor az ellenzéki nem támogatja a dolgozókat. Ha rajtuk múlt volna, akkor mára egyetlen a munkát érintő adócsökkentés sem valósulhatott volna meg – olvasható a közleményben.

A közlemény szerint a Fidesz kormányzása óta a segélyt felváltotta a munka, 700 ezerrel többen dolgoznak, 12-ről 4,5 százalékra csökkent a munkanélküliség, csökkennek az adók, Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját és társasági adóját vezették be, nő a gazdaság és nőnek a bérek is. A 2018-as költségvetés a munkából élők költségvetése lesz, jövőre tovább csökkennek a munkát terhelő adók, tovább nő a minimálbér, a szakmunkás minimálbér, folytatódnak a béremelési programok és tovább nő a kétgyermekesek családi adókedvezménye – zárul a Fidesz közleménye.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek