EUR: 323,06 Ft
CHF: 286,14 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Fidesz: az erőszak bármely formája elfogadhatatlan

A Fidesz szerint az erőszak bármely formája vagy a fenyegetőzés vele elfogadhatatlan, nemcsak az ülésteremben, hanem azon kívül is.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Szilágyi György jobbikos képviselő veréssel fenyegette meg Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárát az Országgyűlésben. A hirado.hu szerint Dömötör Csaba a kormány nevében reagált a Jobbik napirend előtti felszólalására a bevándorlás és az alkotmánymódosítás ügyében. Ezután Szilágyi György az kiáltotta: “Gyere ki, úgy nyakon b…szlak, hogy leszáll a fejed” – írta a honlap.


A Fidesz a reagálásában azt írta, hogy Szilágyi György “minősíthetetlen szavai” méltatlanok nemcsak az Országgyűléshez, hanem bármely magát demokratikusnak tartó párthoz. Egyúttal felszólították Vona Gábor pártelnököt, hogy mihamarabb tegye közzé álláspontját az erőszakos fenyegetéssel kapcsolatban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

  • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.