EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Fidesz: Brüsszel elhallgat és eltorzít tényeket

Brüsszel elhallgat tényeket és ezt nem lehet szó nélkül hagyni – reagálás arra, hogy a kormány válaszolt az Európai Bizottságnak (nemzeti konzultáció)

Brüsszel elhallgat és eltorzít tényeket, amikor a nemzeti konzultációt támadja, és ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Amikor Brüsszel a magyar energiapolitikát illetve az arról szóló kérdést támadja, akkor elhallgatja azt a tényt, hogy amikor egy tagállamnak nincs hatásköre szabályozni az energiaárat, az mindig rezsiemeléshez vezet.


Amikor Brüsszel a magyar bevándorláspolitikát illetve az arról szóló kérdést támadja, akkor elhallgatja azt az alapvető tényt, hogy már felső korlát nélküli migráns betelepítést terveznek. Bár Brüsszel és az ellenzék mindent megtesz, hogy elhallgattassa a magyar embereket és ellehetetlenítse a nemzeti konzultációt, a kérdőívet visszaküldők magas száma is jelzi, hogy a magyar emberek hallatni akarják a hangjukat.

A már több mint 1 millió visszaküldött válasz jelzi, hogy a rezsicsökkentés, a bevándorlás, a külföldről pénzelt migránsszervezetek nyomásgyakorlása, az adózás mind-mind olyan kérdések, amelyeket fontosnak tartanak a magyar emberek és el akarják mondani a véleményüket – olvasható a Fidesz MTI-nek eljuttatott közleményében.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.