EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Miskolc

Finn védő szerződött a Jegesmedvékhez

A DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatában folytatja pályafutását Anssi Rantanen.

A 34 éves, közel 100 kilós finn védő Lengyelországból érkezik és egy évre kötelezte el magát a MOL Ligában címvédő diósgyőri együtteshez, amely április közepén Vas Jánost, az egyik legjobb magyar jégkorongozót szerződtette.

Anssi Rantanen a DVTK Jegesmedvék jatékosa

Rantanen a finn másodosztályban kezdte pályafutását, de 2008-tól legtöbb mérkőzését az élvonalban töltötte a Lukko és a TPS csapatánál, előbbivel 2011-ben bronzérmes volt. Légiósként Dániában, Kazahsztánban, Oroszországban, Szlovákiában és Lengyelországban játszott, legutóbb az Orlik Opole csapatkapitánya volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.