EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Fogy a Jobbik a Dunakanyarban

Mára már mindössze egy képviselete maradt a Jobbiknak a Dunakanyarban, ahol az elmúlt időben nyolc alapszervezet oszlott fel. Most csak Szentendrén van képviselete a pártnak.

A Magyar Idők úgy tudja, a pomázi szervezet 90 százalékos egyetértésben szüntette meg az alapszervezetet.


Nincs egy hónapja, hogy Sarkadi Attila, a Jobbik egyik Pest megyei választókerületi elnöke, a pomázi alapszervezet alapító elnöke minden, a Jobbikban betöltött pozíciójáról lemondott és kilépett a pártból; mára az egész tagszervezet feloszlott – írja a lap. Információik szerint, már korábban is történtek kilépések, a legutóbbi taggyűlésen a tagság 90 százaléka döntött így.

Ennek következtében, mára már csak szentendrei szervezet maradt meg Dunakanyarban.

A kormányra kerülés oltárán minden feláldozható? Tiszta beszéd és harcos értékképviselet helyett mára maradtak az arcpirítóan demagóg jelmondatok egy zavaros ideológia mentén és az elvtelen megalkuvás akár a velünk ellenséges csoportokkal is, a szavazatmaximálás reményében” – mondta Sarkadi Attila, aki azt is elismerte, hogy nem tartozott a Jobbik legradikálisabb szárnyához; elfogadta a néppártosodási törekvéseket is, amíg azok nem jártak elvtelen kompromisszumokkal – olvasható a Magyar Idők cikkében az akkori elnök érvelése.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek