2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra Sopron

Fókuszban a hardcore!

Május 12-én ismét egy underground hangulatú hardcore-punk bulit rendeznek a Hangár Music Gardenben; Sopronba érkezik az 1995 -ben alakult szlovén Odpisani.

A formáció az elmúlt években többek között olyan zenekarok  előtt lépett fel, mint a Faith No More vagy a GBH, de koncerteztek már Hollandiában, Németországban, Horvátországban. Szintén vendég a buliban a HatvanCityHardcore legénysége, akik ugyancsak nem ma kezdték a zenélést. Saját számaik mellett felcsendülnek majd a legendás hardcore punkcsapatok, mint például az Agnostic Front, a Hatebreed, az Ignite, a Ramones feldolgozásai is.


Fotó: Drawing

Természetesen az estről nem hiányozhat a soproni Drawing sem. A csapat újrakezdte a muzsikálást és egyre népszerűbb országszerte. Aki még szereti azokat a bandákat, amelyek szívből zenélnek és egy jó hangulatú underground bulira vágynak, ott a helyük! – mondják a szervezők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.