EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 19., szombat
Nándor

Belföld

Folytatódott a Szeviép-per

Csütörtökön tanúk meghallgatásával folytatódott a Szeviép-per Szegeden – közölte az M1.

Szeged egyik legsikeresebb cége – 10 és fél milliárdos tartozást maga után hagyva – 2010-ben vált fizetésképtelenné: emiatt csaknem 430 kisvállalkozás ment tönkre – írta a Híradó.hu.

Három volt vezetőjét csőd bűntettel vádolja az ügyészség. Csütörtökön a cég felszámolóját hallgatta meg a bíróság.

Mint arról beszámoltunk az ügy miatt tönkrement 430 vállalkozás egyik képviselője az eljárás kezdete óta állítja, hogy személyi összefonódás van a szegedi szocialisták és a Szeviép között: Szabó Bálint szerint az egykori építőcég központi szerepet tölthetett be az MSZP finanszírozásában.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött

  A magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött

  Sok sikert és eredményt ért el a magyar nemzetpolitika a határon túli nemzetrészekkel együttműködve az elmúlt években – jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára a felvidéki Nagymegyeren, ahol előadást tartott a Pro Civis társulás által idén már kilencedik éve megrendezett Önkormányzati Szabadegyetemen.

 • Motoros halt meg az M5-ös autópályán

  Motoros halt meg az M5-ös autópályán

  Meghalt egy motoros, amikor összeütközött egy autóval az az M5-ös autópályán Csengele közelében pénteken délután, a sztráda Röszke felé vezető oldalát lezárták – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

 • Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

  Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

  Átadták pénteken azt az 1,2 milliárd forintos beruházással megépült 13 kilométeres kerékpárutat, amely Kecskéden és Környén át összeköti Oroszlányt és Tatabányát, valamint lehetőséget teremt a majki kamalduli kolostor elérésére is.